2011. január 1., szombat

Idei célok...

Eddig úgy hébe-hóba voltak elképzeléseim, amiket többé-kevésbé meg is valósítottam az elmúlt években, de most konkrét célokat tűzök ki, és az, hogy ide ki is írom, ad egy plusz motivációt is. Elsősorban az edzésről beszélek, de természetesen ez a nagy céltudatosság hatással van a magánéletre is, és úgy érzem, még jobban megvalósulnak a gondolatok ezen a területen is, ha összefoglalom őket is.

Szóval...

Edzés 2011. Magasra teszem a mércét, de azt mondják, jobb inkább kicsit túlbecsülni a dolgokat. Lesznek reálisabbak, és kevésbé realisak, ez viszont majd év közben alakul, hogy mire, mennyi esélyem van, kivitelezhető lesz-e vagy nem:

Reális:
- FMS felmérés, korrekciós gyakorlatok beiktatása az edzésprogramba
- TGU 40kg
- 1000 Swing challange minimum egyszer az évben, 24kg-mal
- kispályás városi focibajnokságban feljutni a 3. osztályba

Keményebb:
- Pistol 60kg-1
- Katonai nyomás 40kg-1
- Taktikai húzódzkodás +40kg-1
- BUP 32kg-1

Überkemény:
- 1 pakli Piatnik póker kártya tépése
- egykezes húzódzkodás

A középső blokk izgatja nagyon a fantáziám, és ezekre a most is végzett (és működő) easy strength programmal/programokkal fogok készülni.

Magánélet 2011. Hát itt sem aprózom el a dolgokat... ;-)

- március végén, ha minden jól megy, akkor nősülök ;-)
- június végén érkezik a kis MáT is ;-)
- a régebben elkezdett harmadik, de egy ideje pihentett idegen nyelv, az olasz újrakezdése, és min. középfokú szintig felhozása (ha jól állok, és szükséges, akkor nyelvvizsga is)
- ja, és minél több horgászat, és lehetőleg új PR halak fogása. Persze szigorúan Catch & Release filozófiában, tehát a halakat fotó után visszaengedve ;-)

Tudom, tudom. Belehúztam rendesen ;-)

Szóval várom kíváncsian, hogy alakul az év, és a fent felsorolt nem gyenge célok, hogy teljesülnek. Én természetesen igyekezni fogok ;-)... Már csak azért is, hogy év végén be ne égjek a hű olvasók előtt ;-)

Na kalandra fel!!! ;-)

2 megjegyzés:

  1. Ákos:

    Kitartást a célokhoz! Tényleg nem apróztad el :)
    A kis MáT érkezését a leendő nagybácsi is várja! Hogy ne csak a hülyeséget tanulja meg a gyerek :D Ja meg mennék már vele csajozni :D :D

    VálaszTörlés
  2. Remélem majd jól odaböffent majd egyet a nyeszlett válladra, nagyfater ;-)

    Ha netán kiscsaj lenne, akkor meg majd vigyázhatsz rá, amíg apa elmegy pecázni ;-)))

    VálaszTörlés