2012. január 24., kedd

40/40 + Summary


Van videó, bi-bi-bíííííí ;-)...

A. Pistol: 50kg - 1 (nem NPR)



B: Húzódzkodás: 24kg - 2x3

C: Floor press: 40kg - 2x 3-3

Na, ha a múltkori 48kg-os pistol necces volt, akkor a mostani 50kg mi?! :D Feljött, és ez a lényeg. El is röhögtem magam, és jó bénán mutattam meg a súlyt, de sajna megint nem volt camera woman. A használt súly a képen látható.
Ja, és aggódni nem kell. Azért minden nap nem ilyen minőségben edzek, mint ez a csodaismétlés.

Vége a 40 napnak. Egy kis summary:

Húzódzkodás: 34kg -> 44kg (és egyben NPR a régi 38kg helyett)
Pistol: 42kg -> 50kg (nem NPR. Az NPR továbbra is 52kg, 2011 januárjából)
Floor press: 44kg -> 52kg (nem NPR. Az NPR 56kg, 2011 januárjából)

Először bosszantott, hogy vasárnap a Floor press nem javult, de aztán a húzódzkodás és pistol kárpótoltak szépen. A héten azért egyet az FP-re rápróbálok, mert böki a csőröm.

Ja, maradtam ismét 175cm magas ;-), és most a testtömegem sem változott: 74kg vagyok.
Gyanítom, hogy a FP ezért sem volt olyan bombázó. Ahhoz, hogy nagy súllyal nyomjon az ember, tömeg is kellene, na az meg most nincs. Viszont ez a 74kg a szabadtestsúlyos mókához kiváló lesz.

A héten még pár dolgot megnézek, kipróbálok, és be is számolok (akár videóval is), aztán két hétig terheléselvétel, sok SMR, mobilitásjavítás a terv, aztán utána kezdődhet az új irányzat az idei terveknek megfelelően.

2 megjegyzés:

  1. Gratulálok!Ez igen szép eredmény,pláne ilyen kicsi testsúllyal!

    VálaszTörlés
  2. Köszi Laci!
    Ahogy írtam is, ez a testsúly mindenképpen elöny volt a TPU-nál és Pistolnál, de az FP-t nem támogatta. (Bár tavaly 2kg-val nehezebben 4kg-val nyomtam többet, tehát ez hasonló eredmény.)
    Ezért is kemény próba egy Beast Challange... a Pistol, meg TPU még össze is lehet hozni, de egy 48as MP-hez több tömeg kell.

    Többszörösen bizonyított nálam ez 40napos könnyü erö program. A te szisztémád is szinte ugyanaz a séma, mint ez, tehát max 5 ismétlések, váltakozó intenzitás, és nem bukásig. Nem is olyan bonyolult, csak kitartóan kell csinálni ;)

    VálaszTörlés