2010. május 25., kedd

Nekem ismét focimeccsem volt a kispályás bajnokságban. A 6. helyen várhattuk a 2 ponttal előttünk álló 4. elleni meccset. Mivel az első 4 csapat lép feljebb egy osztállyal, ezért feljutási rangadónak is volt tekinthető a meccs, nyerni kellett, hogy továbbra is versenyben maradjunk.
...nyertünk... ;-)

Szoros meccs volt, elhúztunk 2-0-ra, de utána végig nyomott az ellenfél. Majd 5percre kiállították az egyik csapattársam, és közben lőtt egy gólt az ellenfél, 2-1.
Kiegészültünk, és kitartóan folytattuk a betonfal védekezést...
Majd 4'-cel a vége előtt egy bedobást sikerült Balázsnak a védők mögé juttatni, én lecsaptam a labdára, ziccerbe mentem egy az egyben a kapussal szemben, majd sikerült eltennem mellette a bogyót a bal sarokba, 3-1.
Nagyon kellett a gólom, és ezzel eldőltnek lehetett venni a meccset. Végül a védekezésre már nem koncentráló ellenfelet megint ki tudtuk játszani, és sikerült közvetlen a vége előtt még egy találatot szerezni, 4-1.
Feljöttünk az 5. helyre. (a forduló előtt 5. csapat is nyert, ők léptek a 4. helyre, ezzel mostani ellenfelünk két helyet csúszott hátra.)
Így tovább, még van pár nehéz meccs, kell a szerencse is, de nem esélytelen a cél...

Itthon SMR.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése