2012. december 19., szerda

2012.12.19. szerda kemény



1. bemelegítő sor volt csak, talán azért volt ilyen könnyű. Azért ha munkasor lesz legközelebb, jobban fogok koncentrálni, hogy a törölközős kéz minél kevesebbet segítsen.
2. jól ment. Próbáltam számolni az 5mp-ket az egyes pontokon, de azért elég nehéz egy kézzel tartani magam, figyelni, hogy vállam a tokjában, hasam, seggem feszítsem, és még számoljak is...ráadásul ez a fránya gravitáció tépett le a mélybe kajakra :)
3. félig leengedés, majd visszahúzás lett volna a cél, de ehhez nagyon kevés voltam még. Bár 1-2cm-t megindult. Ezek alapján nem is értem, hogy lesz ebből önálló egykezes húzódzkodás. Közel vagyok hozzá, de mégis fényévekre :)
4. a második balos sorozatot már felvettem. Kicsit csavarodok kifelé, meg remegek, de úgy az egész ballal nem volt rossz.

Ja, megint sitterkedtem, ezért adják az alapzajt a gyereknóták, és gyerekricsaj ;-)

Vacsi második lépése meg a változatosság kedvéért:

3 megjegyzés:

  1. MáTka szálkás vagy mint a keszeg!
    Jól nyomod, szerinted mire lesz ebből igazi egykezes?

    Ez a tojáspizza még mindig nagyon jól néz ki! Utána legurítani egy üveg sört és tuti hogy egész este hagymásat böfögsz!

    VálaszTörlés
  2. Kemény:)
    sörrel borral lehet h paplanemelgetősre sikerülne XD

    Ha addig nem kommentelnék:
    BOLDOG KARÁCSONYT!
    hamár a világvége elmaradt XD

    VálaszTörlés
  3. Kösz srácok!

    Trax: a szálkásság lehet attól van, hogy sunyiban bicepszezek, tricózok, meg vállra kézisúllyal oldalemelek, csak nem írom be a blogra :P ...azt persze rátok bízom, hogy mennyire hiszitek ezt el ;-)

    Szerencsére megyeget a dolog... ezt tervezni nehéz, de talán nem lövök mellé, ha azt mondom, hogy a következő évben vmikor meglesz. Ha nem hátráltat semmi sérülés, betegség, és tudok rendszeresen gyakorolni, akkor jó lesz ez.
    Átlag halandóhoz képest jól megy, de még messze vagyok. Ha azonban így szépen lassan fejlődgetek, tehát jövöget az erő, akkor meglesz.

    Tojáspizza egyelőre nem paplanemelgetős :) Hagymát mindig tolok rá, mert annyira átpárolódik, hogy elveszti az erejét. Egyébként jó kis fantázianév ez a tojáspizza, de ez továbbra is egy sima mezei tükörtojás 6-10tojásból, csak rá kell tenni a tetejére mindenféle kacatot ;-) ...múltkor egy kis banán is rákerült, és kurva jó lett.

    Kami, szintén Boldog Karácsonyt. Edzést told, mert figyellek! ;-)

    VálaszTörlés