2010. február 8., hétfő


A hétvégét Esztivel a "telelés" jegyében töltöttük. Esztergomi, visegrádi kirándulás majd vasárnap all day eszetlenkedés az Aquaworld-ben, ahol a különböző nem éppen lájtos csúszdáknak köszönhetően 1-2 horzsolást is beszedtem.

Ha már Pesten jártam, átvettem az első kettlebelljeimet (Esztinek a 8kg-os, nekem 16 ill 24kg-osok). Lacee kösz sokadszor a közreműködésért ;-)

Már az autóhoz cipelés is finom volt, de akkor már nem volt visszaút, muszáj volt bepakolni, elfuvarozni Sopron city-be, hogy a jövőben jól megsanyargassam magam velük.

Ezt ma meg is kezdtem, lazább formában...

Kibontás után kicsit lengettem, mindegyiket kinyomtam párszor, TGU is befigyelt, meg pistol, de azért érzem, hogy nem éppen lakásba való szerszámok, főleg nem snatch-elni. Nem árt majd itthonra is egy kis magnézia, mert eléggé csúszott.

Szóval edzéske:

SMR+Bemelegítés+váll rehab

A: Goblet guggolás KB: 16kg-2x8; 24kg-2x6
B: Pistol KB: 8kg-1@; 16kg-1@; 24kg-1@ (24kg már sportcipőben volt)
C: Hídtartás: 2x90"
D: Oldalsó hídtartás: 2x45"@
E: Lengetés 24kg Tabata: 4' - 20 on/ 10 off bontásban
F: Egylábas elemelés 16+24Kg KB: 4x3@
G: Overhead felülés 16kg KB: 2x10

Nyújtás.

6 megjegyzés:

  1. Azért a helyi RKC-t mindenképp felkeresem, hogy ha lehet, akkor pár edzés keretében meozza le vagy ha kell, tanítsa be a különböző gyakorlatok szabályos végrehajtását.
    Ezután meg had szóljon, mehet az edzés önállóan.

    Tektikölsopban hegyekben álltak a becsomagolt bellek. Mondta a srác, hogy Lacee, a rendelésed még csak most kerül kiszállításra.
    Luki edzőbácsi 2 nevére szóló kb-ek is ott sorakoztak ;-)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Szívesen!:) Sok sikert a velük való munkához!

    VálaszTörlés
  4. Remélem nem 4-eseket rendelt edzőbácsi 2 :P

    VálaszTörlés
  5. Imi, még csak négyesek sem voltak. Új kiadás 2.5kg-os kettlebellek, és a Beast példáján ezeket is elnevezték...méghozzá "Funny"-nak ;-) A 2.5kg ki sincs írva a súly oldalán, pusztán egy smiley-jel utal a benne rejlő borzalmasan nagy gravitációs értékre ;-))

    Ne izgulj, a szállítmány az amerikai focisok elijesztésére szolgál, így ezek után bőven válogathatsz a súlyok közül ;-)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon remélem :) Bár viccen kívül csak bejárnak, és foglalják a helyet, és nagyjából lófaszt nem csinálnak 2-3 kivétellel. Pedig ebből aztán profitálhatnának rendesen. De hát ők sportolók...

    VálaszTörlés