2013. július 21., vasárnap

Even easier srength 10_21/07

Bemelegítés

Kézenállás gyakorlás falnál: megint sikerült megfognom a mozdulatot fal nélkül, majd persze tartani 10+ mp-ig

Húzódzkodás: 18kg-5, 24kg - 3, 28kg - 2

Kézenállásban nyomás falnál, egyre szűkebb fogással: 5-3-2

Délután jó időben a szabadban is rápróbáltam a kézenállásra, és második felrugaszkodásra meg is fogtam a mozdulatot, és tartottam 10+ másodpercig. Életemben először úgy, hogy a fal nem volt ott biztosítéknak ;-)

2 megjegyzés:

  1. Hi

    Elvok csak csinálgatom... :)
    Pénteken kirugtak az osztrákoktol...ugyhogy lehet lesz valamilyen változás...talán sürübbre veszem az edzéseket...de ahogy jay és néma bobba volt... a könyv szerint élek :D:D:D
    kül rühellem a magas ismétlésszámokat :D ,de azok a gyakorlatok annyira nem is érdekelnek...nem számít csak csinálom...
    A fekvő , a kézenállásban fekvő meg a huzodzkodás érdekel a legjobban arra jobban is figyelek:D

    Pacsi :D

    VálaszTörlés
  2. Az osztrák dolog az nem mosolygós, dehát ez van. Talán találsz kint másikát. Mostmár úgyis van referenciád, hogy kint melóztál.

    Edzést értem. Ha lesz változás, akkor annak fényében csináld, amit sok nálam okosabb ember is megmondott. Csak azt csináld, gyakorold, ami fontos. Ami nem, azt meg ne ;-) Tetszik nekem is a fegyenc II-böl a nyak, vádli, fogás, de idöm sincs rá, és van fontosabb, ezért nem is csinálom öket.
    Amiket felsoroltál, ott meg már ezer éve csinálod nagy ismétlésszámmal, szóval én így messziröl látatlanban ahogy kell, megmondom a frankót...nehezíts nyugodtan ;-) Magyarul csökkentett ismétlésszámok (3-5) és nehezebb gyakorlatok ;-)

    VálaszTörlés