2013. január 11., péntek

2013.01.11. péntek

Szűk fekvőtámaszok

Húzódzkodás: 40kg - 6x1

Fegyenc guggolás I/1
Fegyenc híd I/1

A húzó jól ment. Persze kemény volt, de minden ismétlés rúgás, csalás, keverés nélkül rúd felett volt.
A fegyences alsótest gyaksikat pedig továbbra is rehab jelleggel nyomom, ha már a rakoncátlankodó bal csípőm miatt nehezebb gyakorlatokat nem végzek.

Jó kis mozgolódás volt. Tetszett.

4 megjegyzés:

  1. Mi van a bal oldaladdal??

    VálaszTörlés
  2. Igazából én sem tudom pontosan, de már egy jó ideje 1-2éve megvan.
    Úgy tudnám megfogalmazni, hogy a bal térdem nem tudnám odahúzni a mellemhez állva/ülve, mert ahogy közelít hozzá, utána elkezd feszülni, kellemetlen kicsit, és ha nagyon erőltetem, akkor a bal térdem is bejelez.
    ASLR-es átlépésnél 90 fok után elkezd kifelé csavarodni.
    Eddig dolgoztam rajta a dolgokkal, amit ismerek. Plusz ugye pistoloztam rendesen, de aztán túl sokat olvastam kettlebell berkekben, és könnyen meggyőztem magam, hogy ha nem működik 100%-osan, akkor felesleges erőltetni, mert csak komolyabb sérülés a vége.

    Szóval nem tudom, hogy sérülés vagy mobilitás hiány. Idén viszont nagyon ráfekszem, hogy kijavítsuk vhogy, de ehhez egyedül kevés vagyok. Első körben útba ejtem egyszer efg Gábort egerszegen, aztán ha ott tanultak gyakorlása után sem javul a dolog, akkor akár vmi gyógytornász lesz a következő állomás. Dokihoz nem akarok menni, mert azok nem értenek hozzá.
    Fájdalom nincs. Páros lábas mélyguggolásba úgy le tudok menni, hogy a seggem éri szinte a talajt, más örülne ennek is, de én érzem, látom magamon, hogy van asszimetria, és nem tökéletes.

    Röviden kb ennyi. ;-)

    Marad a felső test, meg az olyan dolgok, amit tudok csinálni. A pistol nagyon hiányzik, de ha nagy bajt szülne a balos gyakorlás, akkor hagyom, és türelmes leszek. CSak jobbal edzeni meg nagy butaság lenne ;-)

    VálaszTörlés
  3. Nem kell ide mese, simán csak GEHU vagy! ;-)

    VálaszTörlés
  4. :DDD hát az...

    gyanítom egyébként, hogy a hosszú évek focizásának eredménye. Ugye jobb lábas vagyok, aztán a bal kitámasztó kapja a terhelést.

    De leszarom, idén rendbe teszem, illetve egy kézzel felhúzom magam ;-)

    VálaszTörlés